top of page
Natural Makeup
MRS.HIGHBROW_LOGO_400x.jpg

BROW HENNA

Hvor længe holder brynhenna?

Henna farver ikke kun brynhårene som almindelig brynmaling, men også huden. Dette sikrer, at vores brynhenna er synlig i 5 til 6 uger på hårene og op til 14 dage på huden. Hvor længe præcist? Det varierer fra person til person. Jo mere fedtet huden er, jo dårligere hæfter hennaen. Men livsstil er også en indflydelse. For eksempel falmer farven tidligere, hvis du træner meget, går i bad eller bruger renseprodukter.

Er Dyotics Brow Henna sikker?

JA. Hos Mrs.Highbrow udvikler vi produkter i det uendelige, indtil vores egne browfessors er overbevist om kvaliteten. Derefter testes disse produkter, og der udarbejdes omfattende og officielle sikkerhedsrapporter i henhold til EU-standarder. Så vores henna er EU-certificeret og kan bruges sikkert. Der er dog en chance for, at klienter kan være allergiske over for hennafarve. Derfor er det vigtigt at tage en allergitest først.

Hvorfor bliver hennaen grøn?

Ren henna er grøn. Hvis du begynder at farve for tidligt, kan du faktisk se en noget grøn glød. Bland Dyotics med varmt til varmt vand og vent 5-10 minutter før du begynder at farve. For at sikre at produktet er veludviklet og har en flot brun farve. Har øjenbrynene stadig en gul-grøn glød bagefter? Ved, at det helt vil forsvinde, når klienten kommer hjem. Du kan også have ret hvidt lys i din salon, hvilket får den til at se grønnere ud, end den er.

Hvad er de små hvide kugler?

Der kan godt være nogle hvide kugler i din krukke med Dyotics Brow Henna. Dette er tyggegummi for at sikre, at hennaen binder sig til vandet. Kuglerne påvirker ikke resultatet.

Hvor lang er Dyotics Brow Henna holdbarhed?

Uåbnede krukker med Dyotics holder cirka to år. Efter at en krukke er åbnet, kan du bruge den i yderligere 8 måneder. Efter den tid mister det sin virkning.

LASH LIFT

Hvor mange behandlinger går der i et Lash Elevation Kit?

Mrs.Highbrow Lash Elevation Lift Kit er godt til cirka 15 behandlinger.

En af Lash Elevations pumper virker ikke....

Kommer der ingen creme ud af pumpen til Lash Lift? Eller ser den ud til at tømmes meget hurtigt? Irriterende, men ingen bekymringer! Åbn pumpen på siden - der på kanten ved 2/3 af flasken. På denne måde kan du meget nemt tage toppen af, få noget creme ud af flasken og derefter sætte låget på igen.

VOKS

Hvad er forskellen på dine voks?

Mrs.Highbrow har 2 typer voks.

Den Sparkling Blue Wax og Azulene Wax.

Sparkling Blue er den mest almindelige voks, der er god for ansigtet og hele kroppen.

Azulene kræver mere erfaring. Fordi denne voks hærder så hurtigt, er en fejl ikke let at rette op. Derudover er voksen mere flydende end Sparkling Blue Wax.

bottom of page